Voorkom autopech met een BOVAG vakantie controle

Voorkom autopech met een BOVAG vakantie controle

foto-vakantie

Met autopech langs de weg staan in de brandende zon of juist in de regen, langsrazend verkeer aan de ene kant en huilende kinderen aan de andere kant van de auto… Dan wordt het hoogtepunt van het jaar ineens een nachtmerrie.

Veelal kan zo’n drama voorkomen worden door uw auto te laten controleren voor u op vakantie gaat. Auto de Groot Haren is u hiermee graag van dienst. De kosten van deze controle zijn slechts € 9,95.

Zwaardere belasting tijdens vakanties

In veel opzichten wordt de auto tijdens vakanties veel zwaarder belast dan bij normaal gebruik. Daardoor wordt het extra belangrijk dat de auto tiptop in orde is. Een Bovag Vakantiecheck geeft hier een goed inzicht in de actuele conditie van uw auto en kan veel leed besparen.

Caravan achter de auto

Voorbeelden van de extra belasting van de auto zijn o.a. de caravan die getrokken moet worden, waardoor de motor en de remmen zwaar werk moeten doen. Het spreekt voor zich dat het koelsysteem, de banden en het remsysteem fris moeten zijn om hun zware taak aan te kunnen. Zeker als er ook nog enkele bergen worden beklommen!

Hoger stroomverbruik

Maar er zijn nog meer aandachtspunten. Zo wordt ook veel meer stroom verbruikt door bijvoorbeeld ventilatoren die de motor extra moeten koelen bij heet weer. Ook de airco, de koelkast en navigatieapparatuur vragen extra stroom, de accu en dynamo moeten hiervoor topfit zijn.

Maak hier eenvoudig online een afspraak en profiteer.

8
juni