Klantenvertellen reviews

Beoordelingen Auto De Groot Haren

8,3 met 414 beoordelingen
  • 8,6
  • 8,4
  • 7,9

Beoordeeld door: Hans IJsbrandy

26-03-2019
10

voornaam:
Hans
Beschrijf uw ervaring:
Heeft ons zeer goed geholpen. Betrouwbaar. Geduldig. Denken mee zonder opdringerig te zijn.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Stephen Sloot

26-03-2019
8

voornaam:
Stephen
Beschrijf uw ervaring:
Prima ervaringen. Bij grotere reparaties wordt er altijd van te voren overleg gepleegd en advies gegeven. Vriendelijk en vakkundig personeel.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Vos

26-03-2019
8,7

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:
Inmiddels de 3e nieuwe auto gekocht, waarvan de laatste 2 via import uit Duitsland. Hoewel het deze keer -buiten de schuld van De Groot- niet vlekkeloos verliep, is er alles aan gedaan om de problemen naar tevredenheid op te lossen.
Compliment hiervoor.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: H Vogelzang

26-03-2019
10

voornaam:
H
Beschrijf uw ervaring:
Zeer betrouwbaar en deskundig

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
In alle opzichten prima!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Martin Gosman

26-03-2019
10

voornaam:
Martin
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Bob Van der Laan

26-03-2019
5,7

voornaam:
Bob
Beschrijf uw ervaring:
Heb hier een accu gekocht voor €100,- nu zie ik ze elders helaas voor € 63,50 .En duur adres dus !!

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: J. De Vries- de bruin

26-03-2019
8,7

voornaam:
J.
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk, makkelijk toegankelijk, snel en goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: H. Lawant

26-03-2019
8

voornaam:
H.
Beschrijf uw ervaring:
Voor het onderhoud van de auto is voor mij essentieel dat ik de beschikking krijg over een leenauto.
Dit is nog steeds geregeld.
De prijs/kwaliteit kan ik niet over oordelen.
Ik vind het altijd veel geld, maar dat hoeft niet altijd duur te betekenen .

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Uko Vegter

26-03-2019
7,7

voornaam:
Uko
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Chris Schuchard

26-03-2019
8

voornaam:
chris
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: David Van der Kellen

26-03-2019
8,7

voornaam:
David
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Goede ervaring en goede service

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: A.J.J.M. Ruijssenaars

26-03-2019
10

voornaam:
A.J.J.M.
Beschrijf uw ervaring:
Alles verloopt altijd vlot, klantvriendelijk en met een goede kwaliteit. Al jarenlang een zeer betrouwbaar adres.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Luco Van den Brom

26-03-2019
8,7

voornaam:
Luco
Beschrijf uw ervaring:
Attent naar de klant toe, helder in zijn adviezen hoe noodzakelijk eventuele reparaties al dan niet zijn, het attendeert op en repareert wat je vergeten bent te melden, kortom behulpzaam en betrouwbaar!!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Slot

26-03-2019
8

voornaam:
Jan
Beschrijf uw ervaring:
De ervaringen zijn alleen maar gunstig.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jolanda De Bree

26-03-2019
9

voornaam:
Jolanda
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Catharina Barkhuis

26-03-2019
7,7

voornaam:
catharina
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: René Van Til

26-03-2019
7,3

voornaam:
René
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Wytske Groen

26-03-2019
10

voornaam:
Wytske
Beschrijf uw ervaring:
Keurig ontvangen en zeer tevreden over de gemaakte deal. Bij aflevering alles geduldig en duidelijk uitgelegd.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Paul Visser

26-03-2019
8

voornaam:
Paul
Beschrijf uw ervaring:
Correcte en vriendelijke mensen die gemaakte afspraken stipt nakomen
Ik geef geen tienen want niemand is perfect

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Roelf m. Elema

26-03-2019
9

voornaam:
Roelf m.
Beschrijf uw ervaring:
Heel erg tevreden

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Lambert Wierenga

26-03-2019
9,5

voornaam:
Lambert
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: W Broer

26-03-2019
8,3

voornaam:
W
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Wind

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Erik Mast

26-03-2019
9

voornaam:
Erik
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prima. Ondanks alle problemen binnen en buiten de garantieperiode (buiten hun schuld) bleef De Groot heel professioneel bezig. Complimenten.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Harold & Melissa

26-03-2019
10

voornaam:
Harold & Melissa
Beschrijf uw ervaring:
Een behulpzame ervaring, Jan is deskundig in z’n vak & kan snel handelen + schakelen. Wij hebben er een fijn en betrouwbaar gevoel aan over gehouden. Een aanrader!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Edu Franken

26-03-2019
8

voornaam:
Edu
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: H.C.J. Koster

26-03-2019
9

voornaam:
H.C.J.
Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: R V

26-03-2019
8,7

voornaam:
R
Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben onze auto's naar volle tevredenehid in ondehoud bij De Groot. Er wordt altijd meegedacht in een open setting, en als er zich een keer iets voordoet wordt dit gewoon opgelost. Perfecte dorpsgarage..

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Neddermeijer

26-03-2019
8,7

voornaam:
Henk
Beschrijf uw ervaring:
Deskundig en prettig geholpen. Vooroverleg voor actie bij bevindingen bij controle

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Alle Stoit

26-03-2019
9

voornaam:
Alle
Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: P Graving

26-03-2019
8,3

voornaam:
P
Beschrijf uw ervaring:
Onderhoud met APK , vooraf een prijsopgave gehad , verder alles keurig volgens afspraak verlopen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ben Schurink

26-03-2019
7,3

voornaam:
Ben
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: K De Boer

26-03-2019
9

voornaam:
K
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb een gebruikte auto gekocht , dit is via een zoekopdracht gegaan . Het is een auto uit Duitsland geworden waardoor ik meer keuze had en het financieel een leuk voordeel opleverde voor mij . Helemaal tevreden met de levering en afhandeling van mijn aankoop.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Auke Bosma

26-03-2019
8,7

voornaam:
Auke
Beschrijf uw ervaring:
Betrouwbaar en deskundig.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Han Morshuis

26-03-2019
3

voornaam:
Han
Beschrijf uw ervaring:
Geen goede ervaring met dit bedrijf! Ze hebben een auto verkocht die geheel is overgespoten na stevige schade. Is niet meegedeeld bij verkoop.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Richard Meijer

26-03-2019
9

voornaam:
Richard
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Al vele jaren een tevreden klant

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Michelle Albeda

26-03-2019
9

voornaam:
Michelle
Beschrijf uw ervaring:
Goede ervaring met Auto De Groot Haren. We zijn keurig geholpen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: M Laseur

26-03-2019
8

voornaam:
M
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Annet Brinkgreve

26-03-2019
8

voornaam:
Annet
Beschrijf uw ervaring:
Deskundig
Vriendelijke medewerkers
Attent

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Uilke Hoekstra

26-03-2019
8

voornaam:
Uilke
Beschrijf uw ervaring:
Afspraken worden goed nagekomen. Duidelijke uitleg bij reparaties. Bij onvooorziene zaken gelijk telefonisch contact.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Tuinman

26-03-2019
8,3

voornaam:
jan
Beschrijf uw ervaring:
Alleen maar goede ervaringen bij aankoop andere auto.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Theo Laan

26-03-2019
9

voornaam:
Theo
Beschrijf uw ervaring:
Altijd vriendelijk en de koffie is er prima. Naast het feit dat men beschikt over veel ervaring en deskundigheid.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Prins

26-03-2019
8

voornaam:
Henk
Beschrijf uw ervaring:
Goed contact gehad.
Duidelijke uitleg over de auto.
2x proefrit gemaakt, geen probleem.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dick Kuiter

26-03-2019
9

voornaam:
dick
Beschrijf uw ervaring:
Prima bedrijf, altijd behulpzaam.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Vrouwkje Swart

26-03-2019
8,7

voornaam:
Vrouwkje
Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Albert Schreuder

26-03-2019
10

voornaam:
Albert
Beschrijf uw ervaring:
Heel deskundig en klantvriendelijk

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Han Gortz

26-03-2019
9,7

voornaam:
Han
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Liesbeth Nagel

26-03-2019
10

voornaam:
Liesbeth
Beschrijf uw ervaring:
De ervaringen die ik heb met het bedrijf zijn positief , ik heb de auto ,gekocht met de bedrijfsleider wat heel prettig ging , samen alles uitgezocht , naar een dealer gereden , ik voelde me gesteund en had vertrouwen in hem .

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
6,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marco Hommes

26-03-2019
8

voornaam:
Marco
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Angela Vos

26-03-2019
10

voornaam:
Angela
Beschrijf uw ervaring:
Keurig bedrijf en nette afhandeling

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hilda Van der Waaij

26-03-2019
10

voornaam:
hilda
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jacques Van Nieuwstadt

26-03-2019
9

voornaam:
Jacques
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Patrick Bruinsma

26-03-2019
9

voornaam:
Patrick
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
10

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prima service. We rijden beiden Renault en hebben niet voor niks hier gekocht.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gert J.R. Benthem

26-03-2019
8

voornaam:
Gert J.R.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Van der maas

26-03-2019
7,7

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marie Elisabeth Kleinjan-Claus

26-03-2019
9

voornaam:
Marie Elisabeth
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ebel Glastra

26-03-2019
10

voornaam:
Ebel
Beschrijf uw ervaring:
Goed!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Kamps

26-03-2019
8,3

voornaam:
G.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Cor Grijze

26-03-2019
8

voornaam:
Cor
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk, duidelijk, betrouwbare indruk.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jaap Homan

26-03-2019
9

voornaam:
Jaap
Beschrijf uw ervaring:
Al vele jaren 'ons' adres voor een andere auto; eerst Roden en nu dus Haren.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rika De Jonge

26-03-2019
8

voornaam:
Rika
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rene Wink

26-03-2019
9

voornaam:
Rene
Beschrijf uw ervaring:
ben vandaag voor het eerst als klant bij garage de Groot geweest ivm een onderhoudsbeurt voor mijn volvo. super vlotte en vriendelijke service. top!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Van der gang

26-03-2019
9

voornaam:
robert
Beschrijf uw ervaring:
Betrouwbaar +, deskundig +, etc +

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Wiep Van der Molen

26-03-2019
9

voornaam:
wiep
Beschrijf uw ervaring:
Mijn zoon en ik kwamen hier voor de eerste keer om ons te orienteren over eventuele aankoop van een auto. Het eerste gesprek was dusdanig korrekt en terzake kundig dat al snel een tweede gesprek volgde. Het resulteerde in aankoop van twee auto's. Algemene indruk over dit bedrijf en personeel is uitstekend en behulpzaam.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Melle Klaver

26-03-2019
6

voornaam:
Melle
Beschrijf uw ervaring:
Ervaring is goed. Prettig in omgang en aan de telefoon. Alleen qua gemaakte afspraken is er verschil van interpretatie. Stootstrip bijwerken betekend een kwakkie verf er op. Voor mij dat het er weer als bijna nieuw uitziet. Aangezien ik geen zin heb om hier verder over te steggelen, schaf ik het zelf wel aan. Laat het er op zetten. Zal naast kostprijs natuurlijk ook uurloon kosten.... het zij zo....

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
10

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
APK keuring plus onderhoud

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gabe Hoekema

26-03-2019
8

voornaam:
Gabe
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Goede service

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Wiert Lanting

26-03-2019
9

voornaam:
Wiert
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: E J Hurenkamp

26-03-2019
9

voornaam:
E J
Beschrijf uw ervaring:
Prima in een woord

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Joep Sars

26-03-2019
7,7

voornaam:
Joep
Beschrijf uw ervaring:
Meegeholpen nadat ik van andere dealer onderhoud in Haren wou hebben.
Toe er (nog) extra kosten leken te komen, adequaat geholpen door juiste diagnose te stellen.
Omdat ik nog maar twee keer ervaring heb met Auto de Groot en er (onverwacht) een forse vervanging van onderdelen noodzakelijk was, is het te vroeg om Auto de Groot al aan te raden.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk, goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Vos

26-03-2019
9,7

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:
Langs geweest voor een winterinspectie. Ook zonder een afspraak gemaakt te hebben, werd de auto door de bevlogen monteur deskundig geïnspecteerd. Aardige bijkomstigheid: voor mij als vaste klant gratis!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Luco Van den Brom

26-03-2019
8,7

voornaam:
Luco
Beschrijf uw ervaring:
Ik word snel en adequaat geholpen, gebeld bij ontdekte problemen voor overleg over de eventuele reparatie. Deze garage is goed bereikbaar, telefonisch als ook over de weg, personeel is vriendelijk en geeft zakelijke informatie!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Albert De Vries

26-03-2019
8,3

voornaam:
Jan Albert
Beschrijf uw ervaring:
Goed.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
10

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Een helder en duidelijke organisatie.
Vriendelijk en gastvrij.
Mijn indruk is meer dan goed.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hetty Ten Thije - de Roode

26-03-2019
7,7

voornaam:
Hetty
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gjalt Welling

26-03-2019
9,7

voornaam:
Gjalt
Beschrijf uw ervaring:
Prima service; men houdt zich aan afspraken; bij problemen tijdens een servicebeurt wordt er gebeld en overlegd; op verzoek wordt de wagen gehaald en gebracht

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: ACG Kraft van Ermel

26-03-2019
8,7

voornaam:
ACG
Beschrijf uw ervaring:
Punctueel. Zonder poespas.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Margaret Tammes-Mico

26-03-2019
9

voornaam:
Margaret
Beschrijf uw ervaring:
Altijd behulpzaam & vriendelijk

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Chris Schuchard

26-03-2019
8,3

voornaam:
chris
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rik

26-03-2019
9

voornaam:
Rik
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Chris Gips

26-03-2019
9,7

voornaam:
Chris
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard De Jong

26-03-2019
8

voornaam:
Gerard
Beschrijf uw ervaring:
Pragmatische benadering. Goed persoonlijk contact met heldere uitleg en snelle uitvoering.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Harm Jan Kiewiet

26-03-2019
7,7

voornaam:
Harm Jan
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hilbrand Polman

26-03-2019
8,3

voornaam:
Hilbrand
Beschrijf uw ervaring:
Mijn Renault Megane uit 2007 ingeruild voor een uit 2013. Autobedrijf kwam snel met aantrekkelijk aanbod. We waren er snel uit.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Wij hebben aan Auto de Groot een zoekopdracht voor een gebruikte auto gegeven, uiteindelijk zelf een auto gezien maar Jan was zo vriendelijk om voor ons uit te zoeken of alles in orde was. Dit bleek zo te zijn en dus de auto naar Haren laten halen. Er bleken wat kleine mankementjes aan te zitten en die werden allemaal opgelost binnen het aflever pakket, naderhand deed zich een groter technisch mankement voor maar ook deze werd zonder problemen opgelost. Ik ben zeer tevreden over de service en het contact.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Job Holtz

26-03-2019
8

voornaam:
Job
Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Harry Koster

26-03-2019
9,3

voornaam:
Harry
Beschrijf uw ervaring:
Goede service, snelle afhandeling.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan L W Petersen

26-03-2019
8

voornaam:
Johan L W
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Richard Meijer

26-03-2019
8,7

voornaam:
Richard
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Adriaan De Voogd

26-03-2019
7,7

voornaam:
Adriaan
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Anoniem

26-03-2019
10

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Helemaal tevreden ! Onderhoudsbeurt keurig volgens prijsopgave , en duidelijke communicatie over reparatie aan de auto. Auto was dezelfde dag weer klaar zoals afgesproken.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Slot

26-03-2019
8

voornaam:
Jan
Beschrijf uw ervaring:
Goed. Geen probleem.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
6,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Goede, betrouwbare garage, met vriendelijk personeel, snelle service en communicatie, maar soms wat slordig.

Ik heb de auto gebracht voor een grote beurt en om de zonnekleppen te laten vervangen.
Al direct na de grote beurt werkten mijn parkeersensoren niet meer. Toen meteen terug gebeld en afgesproken om er een paar dagen later samen met het vervangen van de zonnekleppen naar te laten kijken.
Bij het vervangen van de zonnekleppen werd mij verteld dat de parkeersensoren waarschijnlijk wel werkten maar niet de geluidsapparatuur die daarbij hoorde. Daarvoor moest een andere afspraak komen om dat nauwkeuriger te laten onderzoeken. Ik geloofde het niet, omdat het apparaat op mijn stuur ook totaal niks meer aangaf (normaal geeft hij het aantal meters afstand van een obstakel als je achteruit rijdt) en ik overwoog zelf om naar een andere garage te gaan voor een second opinion als ze hier geen oplossing voor zouden vinden. Toen ik ook nog eens merkte dat mijn binnenverlichting het niet meer deed, inclusief de net ingebouwde zonnekleppen (waar lampjes in zitten), ben ik dezelfde middag terug gegaan. Ze gingen meteen de auto in behandeling nemen en er werd mij thee en koffie aangeboden. Ik ging deze keer mee in de werkplaats om te kijken hoe zij te werk gingen. Beide problemen bleken snel opgelost te worden, een stekkertje los hier en een bekneld draadje daar. De monteur die mijn problemen oploste was erg vriendelijk, deskundig en bood excuses aan voor het ongemak.

Waar mensenwerk is, kunnen ook fouten gemaakt worden en daarom absoluut geen reden om dit bedrijf te wantrouwen of bij weg te gaan. Maar wat ik wel slordig vind is als je tweemaal achter elkaar een probleem omruilt voor een ander.

Verder ben ik erg tevreden met de service bij De Groot, ze helpen je snel, maken duidelijke afspraken, bellen om te overleggen en communiceren over levering van bestellingen. Privilegekaart bij hun is ook aan te raden.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Martin Gosman

26-03-2019
10

voornaam:
Martin
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: C.W.M. Jongma-Roelants

26-03-2019
8

voornaam:
C.W.M.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Neddermeijer

26-03-2019
8,7

voornaam:
Henk
Beschrijf uw ervaring:
Klantvriendelijk en behulpzaam met het oplossen van van autoprobleem

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dominic Ficchi

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dominic
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jeffrey Jager

26-03-2019
7

voornaam:
Jeffrey
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Wim Kooij

26-03-2019
10

voornaam:
Wim
Beschrijf uw ervaring:
Prima zaak

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
10

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Vrouwkje Swart

26-03-2019
0

voornaam:
Vrouwkje
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.A. Leeuw

26-03-2019
8

voornaam:
J.A.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sikko Dijkstra

26-03-2019
8,7

voornaam:
Sikko
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J De Goede

26-03-2019
8,3

voornaam:
J
Beschrijf uw ervaring:
Ze zijn goed; niet goedkoop, maar wel goed. Bij de laatste APK / grote beurt kwam mijn auto schoongemaakt (binnen) en schoon (van buiten) weer terug. Klasse! Ze letten ook op kleine dingetjes: batterijtje nodig, je krijgt het zo.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Elly Hohé

26-03-2019
8,7

voornaam:
Elly
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. peter Ningen

26-03-2019
8

voornaam:
g. peter
Beschrijf uw ervaring:
De Groot Haren

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Lambert Wierenga

26-03-2019
7,7

voornaam:
Lambert
Beschrijf uw ervaring:
Hoffelijk. Efficient. Kundig.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Uko Vegter

26-03-2019
7,3

voornaam:
Uko
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marriëtte De Boer-Postma

26-03-2019
7,7

voornaam:
Marriëtte
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Cor Van Schijndel

26-03-2019
7,7

voornaam:
Cor
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Wim Van den bos

26-03-2019
7,7

voornaam:
wim
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank Burrie

26-03-2019
8

voornaam:
Frank
Beschrijf uw ervaring:
Goed.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Frans Riepma

26-03-2019
7,7

voornaam:
Frans
Beschrijf uw ervaring:
Prima !

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dan Van Woerden

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dan
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Mijnlieff

26-03-2019
10

voornaam:
Hans
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: E Glastra

26-03-2019
10

voornaam:
E
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: W Vinke

26-03-2019
8

voornaam:
W
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marian Laseur

26-03-2019
8

voornaam:
Marian
Beschrijf uw ervaring:
Deskundig, betrouwbaar, vriendelijk, klantgericht

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. De Vries

26-03-2019
9,7

voornaam:
G.
Beschrijf uw ervaring:
Uitvoering van een beurt

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Van der Maas

26-03-2019
7,3

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Via de importservice hebben ze voor mij een 2ehands BMW in duitsland gezocht en vervolgens de import volledig verzorgd.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ineke Molenaar

26-03-2019
8

voornaam:
Ineke
Beschrijf uw ervaring:
Al jaren goede ervaringen (vanaf 1979!)

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Martin Scholtens

26-03-2019
8

voornaam:
Martin
Beschrijf uw ervaring:
Klein onderhoud, soms een grote reparatie

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank Logjes

26-03-2019
9,3

voornaam:
frank
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Joop Van Nieuwenhoven

26-03-2019
7,7

voornaam:
joop
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sj Baan

26-03-2019
8,7

voornaam:
sj
Beschrijf uw ervaring:
Zeer accuraat en klantvriendelijk

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Alex

26-03-2019
7,7

voornaam:
Alex
Beschrijf uw ervaring:
Erg prettig dat ze een onderhoudscontract met prijs per kilometer bieden, dat geeft veel rust.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G Schakel

26-03-2019
8,7

voornaam:
G
Beschrijf uw ervaring:
Kleine beurt viel duurder uit dan ik had verwacht, maar olie is duur, werkloon en niet te vergeten de BTW. Dus dat alles maakt het wel verklaarbaar
verder geen op/aanmerkingen

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dick Kuiter

26-03-2019
8,7

voornaam:
dick
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Catharina Barkhuis

26-03-2019
8,7

voornaam:
Catharina
Beschrijf uw ervaring:
Goede ervaringen

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Alle Stoit

26-03-2019
9

voornaam:
Alle
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Nicole Offerein

26-03-2019
9

voornaam:
Nicole
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Kamps

26-03-2019
7,3

voornaam:
G.
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Uko Vegter

26-03-2019
7,3

voornaam:
Uko
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Robert Van der gang

26-03-2019
9

voornaam:
Robert
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: A.J.J.M. Ruijssenaars

26-03-2019
10

voornaam:
A.J.J.M.
Beschrijf uw ervaring:
Afspraken en uitvoering verlopen altijd uitstekend. Goede service.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: D.J. Baauw

26-03-2019
8,7

voornaam:
D.J.
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb al vele jaren goede ervaringen met De Groot. Ook als ik onverwachts voor de deur sta met pech.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Elsa Van der Herberg

26-03-2019
9

voornaam:
Elsa
Beschrijf uw ervaring:
Plezierig. Zeer klantvriendelijk.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Koelink

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Nieuwe auto gekocht. Op alle punten goed afgehandeld

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.A. Vries

26-03-2019
9

voornaam:
J.A.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Lex Schram

26-03-2019
8,3

voornaam:
lex
Beschrijf uw ervaring:
Goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prettig en goede service

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sale Buring

26-03-2019
8

voornaam:
Sale
Beschrijf uw ervaring:
Goede ervaringen

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Vos

26-03-2019
8

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard De Jong

26-03-2019
8

voornaam:
Gerard
Beschrijf uw ervaring:
Je wordt als klant serieus genomen en zonder poespas goed geholpen!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Job Bosma

26-03-2019
9

voornaam:
Job
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.h. Boesjes

26-03-2019
7,3

voornaam:
j.h.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Cees Verspuij

26-03-2019
9

voornaam:
Cees
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Albert Schreuder

26-03-2019
10

voornaam:
Albert
Beschrijf uw ervaring:
Klantvriendelijk en deskundig

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Weeber

26-03-2019
8

voornaam:
Henk
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
1

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Wat een vreselijk slechte service. Tweede hands auto gekocht met garantie. Blijken gebreken aan te zijn. Komt zijn afspraken niet na, communiceert en behandeld je gewoon slecht. NIET DOEN !!!!

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Zuurveld

26-03-2019
7,7

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Derk De Jonge

26-03-2019
8,7

voornaam:
Derk
Beschrijf uw ervaring:
Mijn ervaring met deze garage is positief. Vriendelijke mensen en goede service!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Koos Van der Veen

26-03-2019
8,7

voornaam:
Koos
Beschrijf uw ervaring:
We hebben uitstekende ervaringen met verkoper Jan Feijen, is zeer deskundig en klantvriendelijk,en maakt waar wat hij beloofd!!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.a.j. Vermeulen

26-03-2019
7,7

voornaam:
j.a.j.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
6,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Bennie Boer

26-03-2019
8,7

voornaam:
Bennie
Beschrijf uw ervaring:
Ik ben al vele jaren eenzeer tevreden klant, de service de prijs en niet te vergeten de vriendelijke baliemedewerkers Hans en Jan,
Zo wil je geholpen en ontvangen worden.
De Groot maakt zijn naam waar.
Een zeer tevreden Ben Boer

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Paul Holterman

26-03-2019
9,3

voornaam:
Peter Paul
Beschrijf uw ervaring:
Die is uitstekend!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Leendert Schuringa

26-03-2019
7,7

voornaam:
Leendert
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Jansen

26-03-2019
8,5

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Komen afspraken na.
Geven je geen gevoel dat het jouw probleem is ten aanzien van garantie. Problemen worden pro-actief opgelost!
Gewoon goed!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Luco Van den Brom

26-03-2019
9,3

voornaam:
Luco
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Woltjer

26-03-2019
9,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Auto voor onderhoud bij de Groot gebracht , alles keurig volgens prijsopgave uitgevoerd , zeer tevreden !

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
4,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
De Groot in Haren heeft mij niet adequaat kunnen helpen bij storingen in de auto. De auto was aangeschaft bij De Groot en heeft tot veel problemen geleid. Dit had vooral te maken met de manier van communiceren. Dit heeft mede ervoor gezorgd dat het een maandenlange slepende kwestie is geworden.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Hanneke Deloor-Beek

26-03-2019
7,7

voornaam:
Hanneke
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rian Groen

26-03-2019
7,3

voornaam:
Rian
Beschrijf uw ervaring:
Behulpzaam, mee denkend en eerlijk.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.M. Baving

26-03-2019
7,7

voornaam:
J.M.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Edwin Van der Veen

26-03-2019
8

voornaam:
Edwin
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Lex Kraft van Ermel

26-03-2019
9

voornaam:
Lex
Beschrijf uw ervaring:
Prima, adequate service, goede adviezen.
Staan direct klaar.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Tabak

26-03-2019
7,7

voornaam:
Jan
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ricx Nijhout

26-03-2019
9

voornaam:
Ricx
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Henny Sikkenga

26-03-2019
7,7

voornaam:
Henny
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dominic Ficchi

26-03-2019
8

voornaam:
Dominic
Beschrijf uw ervaring:
Zeer gode

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: W.K. Lanting

26-03-2019
9

voornaam:
W.K.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Han Gortz

26-03-2019
9,7

voornaam:
Han
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: KHW Bosma

26-03-2019
10

voornaam:
KHW
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: M. Timmer

26-03-2019
7,7

voornaam:
m.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans

26-03-2019
8,7

voornaam:
Hans
Beschrijf uw ervaring:
Positief. Alle medewerkers van De Groot hebben klantvriendelijkheid, (nog veel belangrijker) klantgerichtheid en deskundigheid hoog in het vaandel staan. Altijd worden onderhoud en eventuele reparaties open en eerlijk vooraf doorgesproken. En bovendien hebben ze ook altijd tijd voor een persoonlijk praatje, en is een goede kop koffie en werkende wifi beschikbaar.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Mathieu Segers

26-03-2019
8

voornaam:
Mathieu
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jaap D. Homan

26-03-2019
8,7

voornaam:
Jaap D.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Michiel Witkam

26-03-2019
7,3

voornaam:
Michiel
Beschrijf uw ervaring:
Betrouwbaar en goede kwaliteit.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.S.G Dorhout

26-03-2019
8

voornaam:
J.S.G
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: C.W.M. Jongma-Roelants

26-03-2019
7,7

voornaam:
C.W.M.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Alvin Chan

26-03-2019
10

voornaam:
Alvin
Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed bedrijf met een uitstekende service!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dirk Jan Van Veldhuisen

26-03-2019
8

voornaam:
Dirk Jan
Beschrijf uw ervaring:
De Groot, Haren

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Cees Verschoor

26-03-2019
9,3

voornaam:
Cees
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hilbrand Polman

26-03-2019
8

voornaam:
Hilbrand
Beschrijf uw ervaring:
Heb mijn Renault Megane uit 2007 gekocht bij De Groot en de auto hier in onderhoud. De auto rijdt prima, afspraken over onderhoud verlopen goed en ik heb geen klachten over de verrichte werkzaamheden.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Maaike Trimbach

26-03-2019
7,7

voornaam:
Maaike
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Bij deze vakkundige professionals is het altijd prettig zoeken naar een nieuwe of gebruikte auto. Ook zijn service en onderhoud zijn bij de Groot in goede handen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: David Van der Kellen

26-03-2019
8,3

voornaam:
David
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: M.g. De boer-postma

26-03-2019
7

voornaam:
m.g.
Beschrijf uw ervaring:
Tevreden

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jana Knot

26-03-2019
9,7

voornaam:
Jana
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G.W. Kort-de Boer

26-03-2019
8

voornaam:
G.W.
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb al jarenlang positieve ervaringen met dit bedrijf.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: S.K. Voet

26-03-2019
8

voornaam:
S.K.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dick Kleyn

26-03-2019
8

voornaam:
Dick
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk te woord gestaan.
Het enige punt van kritiek op de auto is keurig verholpen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: M Splithof

26-03-2019
8

voornaam:
M
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: M Steendam

26-03-2019
10

voornaam:
M
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Petra Blouw

26-03-2019
7,5

voornaam:
Petra
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ben Boer

26-03-2019
8

voornaam:
Ben
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf,men leverd kwaliteit voor een redelijke tot goede prijs.
Verkopers zijn klantvriendelijk en hebben tevens verstand van zaken.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Hoekema

26-03-2019
8

voornaam:
G.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: W.h..j. Mutsaers

26-03-2019
8

voornaam:
w.h..j.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: L Hoorntje

26-03-2019
9

voornaam:
L
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Karin Tromp

26-03-2019
1

voornaam:
Karin
Beschrijf uw ervaring:
Niet tevreden. Vorig jaar de auto gekocht en dit jaar werden er reparaties uitgevoerd die volgens mij vorig jaar hadden moeten gebeuren. Herstellen van de mistlamp achter en kentekenverlichting, € 76,50 exclusief btw, dit kan niet in een jaar gebeurd zijn. Achterremmen gangbaar maken i.v.m. remverschil, alweer niet iets wat in een jaar gebeurd kan zijn! Ze berekenen de onderhoudsbeurt en vervolgens nog een keer alle onderdelen die daar bij horen! Veel te duur.
En terwijl ik had gevraagd of ze wilden bellen als de auto klaar was, moest ik er zelf weer achteraan.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Ineke Molenaar

26-03-2019
10

voornaam:
ineke
Beschrijf uw ervaring:
Uitstekend. Ik ben sinds 1979 klant en altijd goed en vriendelijk geholpen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Chris Gips

26-03-2019
9,3

voornaam:
Chris
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan Kamminga

26-03-2019
9

voornaam:
Johan
Beschrijf uw ervaring:
Positief in alles

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Hoort anoniem te zijn

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prima, zie hieronder. Wel relatief duur, deels ook omdat auto een volvo is.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ada De vries

26-03-2019
7,3

voornaam:
Ada
Beschrijf uw ervaring:
Voor de tweede keer zaken gedaan met hun dus een goed gevoel aan overgehouden na de eerste keer.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Baas

26-03-2019
8

voornaam:
Henk
Beschrijf uw ervaring:
Ik ben niet gebonden aan een merk of type auto maar aan een goede garage. Vandaar Auto de Groot al is het dan wat verder weg.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marike Perdok

26-03-2019
8,7

voornaam:
Marike
Beschrijf uw ervaring:
Kundig, zeer vriendelijk, eerlijk in de voorlichting over reparatie.In het verleden: niet opdringerig bij het kopen van een auto.
Kortom een zeer goede garage .

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Adriaan De Voogd

26-03-2019
9

voornaam:
Adriaan
Beschrijf uw ervaring:
Positieve ervaring. Klantgericht, duidelijk, vriendelijk.
Waarom altijd die vraag: 'wilt u koffie?" (grapje)

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Diederik Ninck Blok

26-03-2019
9,7

voornaam:
Diederik
Beschrijf uw ervaring:
In 1984 kocht ik onze eerste Volvo 240 stationwagen.
Via een omweg weer klant geworden en aan de service of klantvriendelijke deskundigheid heeft het nooit gemankeerd.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: E.J. Brons

26-03-2019
10

voornaam:
E.J.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ebel Glastra

26-03-2019
10

voornaam:
Ebel
Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Frank Logjes

26-03-2019
9

voornaam:
frank
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr. J.L. Gouman

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr. J.L.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Richard Meijer

26-03-2019
9

voornaam:
Richard
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jos Van Rijswijk

26-03-2019
7,7

voornaam:
Jos
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ebe Schudde

26-03-2019
10

voornaam:
Ebe
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marian Laseur

26-03-2019
8

voornaam:
Marian
Beschrijf uw ervaring:
Klantgericht, vakkundig, prettig bedrijf

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Lambert Wierenga

26-03-2019
8

voornaam:
Lambert
Beschrijf uw ervaring:
Uiterst content.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Martin Gosman

26-03-2019
9,7

voornaam:
Martin
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Hornhuis

26-03-2019
8,7

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:
Zeer positief. Goede afspraken.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Johan L W Petersen

26-03-2019
7,7

voornaam:
Johan L W
Beschrijf uw ervaring:
De aanschaf en aflevering van Grand Modus automaat is goed verlopen t/m de rijinstructie

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: B. Nicolai

26-03-2019
9

voornaam:
B.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Wiertzema

26-03-2019
8,7

voornaam:
Hans
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gert De jonge

26-03-2019
8,3

voornaam:
Gert
Beschrijf uw ervaring:
Positief in vergelijking met de andere volvo dealers broekhuis en autohus

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J. Aris

26-03-2019
8,5

voornaam:
j.
Beschrijf uw ervaring:
Prima en snel geholpen met het vervangen van een lampje.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Remco Langenberg

26-03-2019
10

voornaam:
Remco
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jp Dik

26-03-2019
8

voornaam:
Jp
Beschrijf uw ervaring:
Prima service. Zal gerust weer komen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sonja Kuipers

26-03-2019
8,3

voornaam:
Sonja
Beschrijf uw ervaring:
Een betrouwbaar bedrijf waar ze altijd voor je klaar staan
en je zeker een auto kunt kopen.









Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: P.J. Stob

26-03-2019
8,7

voornaam:
P.J.
Beschrijf uw ervaring:
Prettige wijze van ontvangst en uitleg.
Afspraken zijn duidelijk en helder.
Verder een aanrader voor toekomstige klanten.
Omtrent afwikkeling eventuele punten nog geen ervaring.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prima bedrijf die de mogelijkheid bieden om je auto-onderhoud per maand te betalen. een soort abonnement waarbij alle onderhoud is gedekt, super.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gerard De Jong

26-03-2019
9

voornaam:
Gerard
Beschrijf uw ervaring:
Persoonlijke aandacht en realistisch advies; het is erg prettig klant te zijn bij de Groot Haren!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Martin Gosman

26-03-2019
10

voornaam:
Martin
Beschrijf uw ervaring:
Uiterst plezierig

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: W.K. Lanting

26-03-2019
9,3

voornaam:
W.K.
Beschrijf uw ervaring:
Kortgeleden kreeg ik een melding op mijn dashboard dat er een storing was en onderhoud gepleegd moest worden. Ik heb de garage gebeld en kon de volgende dag direct geholpen worden. Er bleek overigens niets aan de hand.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Kamps

26-03-2019
7,7

voornaam:
G.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Ad Jonkers

26-03-2019
10

voornaam:
Ad
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jaap D. Homan

26-03-2019
9

voornaam:
Jaap D.
Beschrijf uw ervaring:
Altijd correct. Weten voor alles een goede oplossing en weten ze het een keer niet dan zoeken ze wel tot ze en oplossing hebben. En altijd even vriendelijk.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Edu Franken

26-03-2019
7,7

voornaam:
Edu
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Frans

26-03-2019
9,3

voornaam:
Frans
Beschrijf uw ervaring:
Aankoop trekhaak inclusief montage van de trekhaak.
het juiste advies ontvangen en een scherpe prijs .

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: L.P.A. Van Kats

26-03-2019
7,7

voornaam:
L.P.A.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Gjalt Welling

26-03-2019
9

voornaam:
Gjalt
Beschrijf uw ervaring:
Altijd goed

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dirk Vriesema

26-03-2019
8

voornaam:
dirk
Beschrijf uw ervaring:
Ben tevreden met de gang van zaken bij de laatste beurt.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: H K

26-03-2019
7,3

voornaam:
h
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: T.H.W. Haring

26-03-2019
9

voornaam:
T.H.W.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Mariska Hohe

26-03-2019
8,7

voornaam:
mariska
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Willem Roemeling

26-03-2019
8,7

voornaam:
Hans Willem
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Cees Verschoor

26-03-2019
9,7

voornaam:
Cees
Beschrijf uw ervaring:
Zeer goed. Vaste klant voor aanschaf en onderhoud.
Klantgewricht , valt over zaken te praten

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sikko Dijkstra

26-03-2019
9

voornaam:
Sikko
Beschrijf uw ervaring:
Hel goed bedrijf. We doen altijd prettig zaken.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J De Goede

26-03-2019
8,7

voornaam:
J
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Kees Van der Wal

26-03-2019
9,3

voornaam:
Kees
Beschrijf uw ervaring:
Mijn Volvo had een vreemd geluid , na een proefrit met 1 van de monteurs bij de garage was al vrij snel duidelijk dat er een wiellager was die het lawaai veroorzaakte , auto is dezelfde dag nog hersteld en. Ik ben tevreden en kan niet anders zeggen dan vlot en fijn geregeld.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Karin Tromp

26-03-2019
6,5

voornaam:
Karin
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rik

26-03-2019
8

voornaam:
Rik
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter

26-03-2019
10

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Jan Tabak

26-03-2019
7

voornaam:
Jan
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: E Glastra

26-03-2019
10

voornaam:
E
Beschrijf uw ervaring:
Goed bedrijf.
Deze enquete vraagt aan het eind accoordverklaring met gebruikersvoorwaarden. Zonder deze kun je niet verzenden.
Dit klopt niet, veel te laat.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J. Gips-van asbeck@hetnet.nl

26-03-2019
9,7

voornaam:
j.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Liesbeth Nagel

26-03-2019
10

voornaam:
Liesbeth
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Roel Van Genne

26-03-2019
9

voornaam:
Roel
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: L Torbecke

26-03-2019
9,7

voornaam:
L
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
1,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Eerst dure reparaties uitvoeren en me even later vertellen dat de auto niet door de APK, zal komen. Ik snap dat niet. Die gebreken had je ook zeker al eerder kunnen vaststellen vind ik om mij zodoende die reparaties te besparen.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: T Schuurke

26-03-2019
9

voornaam:
T
Beschrijf uw ervaring:
Zeer tevreden over de inruilwaarde van mijn oude- en de levering van mijn nieuwe auto.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: P Vos

26-03-2019
0

voornaam:
P
Beschrijf uw ervaring:
Buitengewoon tevreden.
Heb door garage De Groot een nieuwe Volvo uit Duitsland laten importeren met een zeer aanzienlijke korting. Kan iedereen adviseren om het via deze weg te laten doen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Johny Al-said

26-03-2019
8,3

voornaam:
johny
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter Vos

26-03-2019
9,3

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:
Vandaag voor een veiligheidskeuring langs geweest.
Zorgvuldig voor een buitengewoon schappelijke prijs

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: E Kruizenga

26-03-2019
9

voornaam:
E
Beschrijf uw ervaring:
Auto heen gebracht voor nieuwe distributievorm , vanmorgen keurig telefoontje dat het nog niet nodig was, service top . Verder alles prima gedaan , remmen, beurt en mooie nieuwe matten . Top service en zeer vriendelijk geholpen

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: JFW

26-03-2019
8,3

voornaam:
JFW
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: S.H. Dik

26-03-2019
9

voornaam:
S.H.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
10

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Remco Langenberg

26-03-2019
9,7

voornaam:
Remco
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: H Loer

26-03-2019
10

voornaam:
h
Beschrijf uw ervaring:
Onze ervaring met autobedrijf de groot is tot nu toe uitstekend.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: R Nijhout

26-03-2019
8

voornaam:
R
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Michiel Witkam

26-03-2019
8,3

voornaam:
Michiel
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: E.T.M Okkerse

26-03-2019
7,7

voornaam:
E.T.M
Beschrijf uw ervaring:
Aankoop, APK, onderhoud en reparaties auto

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J De Goede

26-03-2019
8

voornaam:
J
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb er voor het eerst een (tweede hands) auto gekocht. Ik heb dus niet zo veel ervaring. De ervaring die ik heb zorgt er wel voor dat ik vertrouwen in het bedrijf en personeel heb gekregen en zeker terug zal komen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.L, Tabak

26-03-2019
7

voornaam:
J.L,
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: H Van der waaij

26-03-2019
9,7

voornaam:
h
Beschrijf uw ervaring:
Buitengewoon prettig

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sj Baan

26-03-2019
8,3

voornaam:
sj
Beschrijf uw ervaring:
Snelle en adequate afhandeling en service

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Roel Van Genne

26-03-2019
9,7

voornaam:
Roel
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Bennie Boer

26-03-2019
9

voornaam:
bennie
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: M.C. Vrieling-Ruchti

26-03-2019
8

voornaam:
M.C.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Ik geef het bedrijf een ruim voldoende op alle punten. Over prijs/kwaliteit en deskundigheid kan ik eigenlijk niet veel zeggen omdat ik zelf geen verstand van auto's heb en te weinig ervaring heb met andere garages. De service en klantvriendelijkheid is correct en ter zake maar niet overdreven vriendelijk. De service heeft een goed gekregen nav een misverstand over een prijsopgave waarna het verschil gedeeld is.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: S

26-03-2019
9,7

voornaam:
s
Beschrijf uw ervaring:
Keurig alles volgens afspraak verlopen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: W.K. Lanting

26-03-2019
9

voornaam:
W.K.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr. Riepma

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prima

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Irene Van Lenten

26-03-2019
10

voornaam:
Irene
Beschrijf uw ervaring:
Vriendelijk geholpen en een hele goede service zeker waard om eens een keertje binnen te lopen.
MvG fam van Lenten Rotterdam

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Kees Van der Feen

26-03-2019
10

voornaam:
Kees
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Helaas de noodzakelijke APK reparaties niet vooraf met mij besproken.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ans Engwerda

26-03-2019
9

voornaam:
Ans
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Ruim 24 jaar ervaring met dit bedrijf. Kleinschalig, maar groot in kwaliteit. Langdurig zelfde personeel met kennis van zaken. Dat ik over mijn huidige auto niet echt tevreden ben, ligt niet aan hen. Auto De Groot Haren B.V. is wat mij betreft zeker een aanrader.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Theo Borgemeester

26-03-2019
7

voornaam:
Theo
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Mijn ervaringen met Auto De Groot Haren zijn allerplezierigst en ter zake.
Het advies is goed , de verkoop van een andere auto is afgestemd op mijn wensen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Wim Kooij

26-03-2019
8,3

voornaam:
Wim
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Gebruikte Renault Megane gekocht, winterbanden ontvangen. Auto vertoonde klein mankement. Prettig was dat ik beide keren de reparatie/vervanging is uitgevoerd terwijl ik wachtte.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Zeer klantvriendelijk bedrijf. Denkt met de klant mee. Haal en brengservice.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Hgj Boersma-apotheker

26-03-2019
10

voornaam:
Hgj
Beschrijf uw ervaring:
Totnu toe, niet negatief,vriendelijk personeel, korte lijnen, wordt snel geholpen..

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Martine Van der Hem

26-03-2019
8,7

voornaam:
Martine
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
6,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Positief

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Accuraat en prettig.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: L.P.A. Van Kats

26-03-2019
6,7

voornaam:
L.P.A.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. Kamps

26-03-2019
7,3

voornaam:
G.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Harm Vogelzang

26-03-2019
8,3

voornaam:
Harm
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: C. H. Gips

26-03-2019
9,7

voornaam:
C. H.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: N.i.b.m Wiers

26-03-2019
9

voornaam:
n.i.b.m
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
1

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Negatief. Heb onze auto (Renault Laguna) een paar jaar in regulier onderhoud gehad met veel en hoge kosten. Toen vervolgens de motor volledig defect was heb ik laten weten dat dit feit alleen al mijn vertrouwen in de garage behoorljk had aangetast. Toen vervolgens ook nog eens bleek dat de vervanging van de motor minimaal € 1000,= duurder uit zou pakken dan een andere offerte wat ik nota bene nog heb laten weten, bleef het oorverdovend stil van de kant van de Groot. Ik was er toen wel klaar mee.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Bertus Feijen

26-03-2019
8

voornaam:
Bertus
Beschrijf uw ervaring:
Deskundig advies en goede voorlichting

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dick Kuiter

26-03-2019
8,7

voornaam:
dick
Beschrijf uw ervaring:
Goed
email adres is nu
dkuiter@ziggo.nl

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: A Ansmink

26-03-2019
8,3

voornaam:
A
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Sibolt Van der Wal

26-03-2019
8

voornaam:
Sibolt
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prettig bedrijf en ik ben goed geadviseerd en geholpen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: CHarlotte Menzing

26-03-2019
6,3

voornaam:
CHarlotte
Beschrijf uw ervaring:
De medewerkers van auto bedrijf de Groot zijn bereid te helpen, zijn aardig, je kunt er terecht.

Wat ik minder goed vind is het doortastend handelen bij een probleem.
Ik heb een carkit dit niet goed werkt. Als ik gebeld wordt hoort de ander een echo. Als ik gebeld wordt dan moet ik op mijn telefoon nog een hasndeling verrichten. Dit zou uitgezocht worden. Ik heb nog geen bericht hiervan ontvangen.

In de renault die ik gekocht heb zat zit in de radio een carkit. Deze werkt niet naar behoren. Dit probleem is naar mijn mening niet voldoende uitgezocht. Advies was een andere carkit plaatsen. Dit betekende extra kosten. Ook deze werkt niet naar behoren. Hier ben ik ontevreden over.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Edu Franken

26-03-2019
7,7

voornaam:
Edu
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Frans Janson

26-03-2019
9,7

voornaam:
frans
Beschrijf uw ervaring:
Ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Frans Janson

26-03-2019
9,7

voornaam:
frans
Beschrijf uw ervaring:
Ik kan het bedrijf bij iedereen aanbevelen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Sinds 1979 maak ik gebruik van de garage in Haren en ik kocht er in de loop der jaren 5 auto's. Altijd tot volle tevredenheid en blindelings vertrouwend op eerdaags aanwezige expertise.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dh Vos

26-03-2019
8,7

voornaam:
dh
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
(Klant)vriendelijkheid is erg persoonsafhankelijk, variërend van uitstekend tot matig

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J.a.j. Vermeulen

26-03-2019
7,7

voornaam:
j.a.j.
Beschrijf uw ervaring:
Ik vond het prettig om hier een auto te kopen en verkopen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: G. De Vries

26-03-2019
9

voornaam:
G.
Beschrijf uw ervaring:
Reageert snel, afspraken kunnen vlug gemaakt worden en worden nagekomen, vriendelijke, professionele en adequate medewerkers.
Goede prijsafspraken.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ad De wit

26-03-2019
7,3

voornaam:
ad
Beschrijf uw ervaring:
Al jaren klant tot voller tevredenheid

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prima!
Correct behandeld en goed geholpen.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
3,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Koppeling vervangen, daarbij vermoedelijk de versnellingskabel niet goed vastgezet. Bij klachten over schakelen was het advies:hele bak vervangen. Second opinion gevraagd elders. Het bleek de losse verßnellingskabel. Het is uiteindelijk keurig opgelost, maar dit is desastreus voor mijn vertrouwen in het bedrijf.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Winters

26-03-2019
9

voornaam:
Henk
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ron Hulst

26-03-2019
8

voornaam:
Ron
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marten Norder

26-03-2019
8,7

voornaam:
marten
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Nuchter, betrouwbaar, prima service.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
5

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Momenteel doen wij het onderhoud niet meer via de Groot. In de eerste plaats zijn ze geen Volvo dealer meer en heb ik voor mijn auto gekozen voor een Volvo dealer. Mijn vrouw rijdt nog steeds Renault maar na een spoedprobleem waarvoor we afspraak moesten maken zijn we overgestapt naar een andere Renault dealer.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Rian Groen

26-03-2019
8

voornaam:
Rian
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Ronald Haanappel

26-03-2019
8,7

voornaam:
Ronald
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Joop Van nieuwenhoven

26-03-2019
7

voornaam:
joop
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Alle Van der Velde

26-03-2019
9

voornaam:
alle
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: David Van der Kellen

26-03-2019
7,3

voornaam:
David
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,7

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
7,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: H Vos

26-03-2019
8,7

voornaam:
H
Beschrijf uw ervaring:
Prima. Contacten heb ik alleen met de balie (m.n. Jan) en die zijn uitstekend.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Marian Laseur

26-03-2019
8,3

voornaam:
marian
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Martin Gosman

26-03-2019
9,7

voornaam:
Martin
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
10

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Ondanks het sluiten van de vestiging in Roden, mijn woonplaats.
Mee overgegaan naar de vestiging in Haren.
Dat geeft aan dat wij een tevreden klant zijn.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Jolanda De Bree

26-03-2019
8

voornaam:
Jolanda
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: V Van Rijn

26-03-2019
3

voornaam:
V
Beschrijf uw ervaring:
Na al eerder bij dit bedrijf geweest te zijn, ben ik daar heen gegaan voor een apk + kleine beurt.
Na een tijdje wachten kwam men mij melden dat de auto niet door de apk komt vanwege slechte schijfremmen.
Al met al zou dit verhaal ongeveer 600 Euro kosten om te laten repareren.
Ik vond dit nogal een hoop geld en ben daardoor ook nog even naar een ander apk station gegaan en het probleem voorgelegd.
Daar kwam de apk keurmeester tot conclusie dat de schijfremmen absoluut nog niet aan vervanging toe waren.
Daarop heb ik daarna de Groot Haren opgebeld en verteld hoe de vork in de steel zat.
Bij dit bedrijf kom ik natuurlijk nooit weer, absolute oplichting op deze manier.
Wees gewaarschuwd!

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: D.J. Baauw

26-03-2019
8,7

voornaam:
D.J.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Prettig, proactief en meedenkend

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
9,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
Erg klantvriendelijk en meedenkend

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Laura Plagge

26-03-2019
10

voornaam:
Laura
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
2

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
8,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
6,3

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Henk Baas

26-03-2019
8,7

voornaam:
Henk
Beschrijf uw ervaring:
Ik ben niet merktrouw maar garagetrouw.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Peter De Vries

26-03-2019
9

voornaam:
Peter
Beschrijf uw ervaring:

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Dhr./mevr.

26-03-2019
1

voornaam:
Dhr./mevr.
Beschrijf uw ervaring:
2 verkoopprijs van de door U onderhouden Clio werd op €3000 geschat, voor ons dan €2500', voor u €500. Vervolgens zette U hem voor €3700 op de site, prijs was niet onderhandelbaar, aflevering etc extra te betalen ( we kennen de koper toevallig). Bij protest van onze kant kregen we een heel klein beetje extra.

Ik zou Auto De Groot Haren niet aanbevelen!

Beoordeeld door: Hans Timmerman

26-03-2019
7

voornaam:
Hans
Beschrijf uw ervaring:
Ik kreeg een e-mail van dit bedrijf met het antwoord op mijn vraag wat mijn huidige auto aan inruilwaarde op zou brengen en kon er erg tevreden over zijn!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: S De Jong

26-03-2019
8,7

voornaam:
S
Beschrijf uw ervaring:
De auto is bij de Groot in Haren geweest voor een Apk met onderhoud. Ben daar vriendelijk en deskundig geholpen . Er werd meegedacht in de kosten er waren alternatieven mogelijk . Ik ben dus zeer tevreden!!

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: J

26-03-2019
8,7

voornaam:
j
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb onlangs een andere auto gekocht bij de Groot in Haren . Ik ben erg te spreken over hoe het contact verliep , het was namelijk via een zoekopdracht. Naar aanleiding van mijn wensen was er al binnen een week een auto gevonden die aan alles voldeed. Ondertussen rijd ik al weer 2 maanden in mijn nieuwe auto en ben op alle fronten dik tevreden.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: B.

26-03-2019
8

voornaam:
B.
Beschrijf uw ervaring:
Reed al jaren het merk Fiat en werd werd altijd prima geholpen. (onderhoud en service altijd o.k.)
Drie jaar geleden daar een Renault Clio gekocht en ben in alle opzichten dik tevreden.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: Rik Feijen

26-03-2019
8

voornaam:
Rik
Beschrijf uw ervaring:
Ik breng mijn auto daar al enkele jaren (een peugeot) en alle keren keurig geholpen. Gewoon behulpzame mensen zonder al te veel poespas. Men denkt met je mee en heeft naar mijn mening een enthousiaste houding naar de klant.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door: A Renkema

26-03-2019
8,3

voornaam:
A
Beschrijf uw ervaring:
Ik heb mijn Renault Clio voor onderhoud en Apk heengebracht, omdat mijn auto al 15 jaar oud is heb ik van te voren geinformeerd naar de kosten.En die vielen mij reuze mee. Verder is alles keurig netjes volgens afspraak verlopen en kreeg ik zelfs kosteloos een leen auto mee. Ik ben zeer tevreden en zal volgend jaar zeker weer een bezoekje brengen aan deze garage.

Ik zou Auto De Groot Haren aanbevelen!

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring:

Beoordeeld door:

01-01-1970
8,3

voornaam:

Beschrijf uw ervaring: